A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Олександрівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень історії у 2023/2024 н.р.

Дата: 09.02.2024 15:33
Кількість переглядів: 193

          Відповідно до річного плану роботи навчального закладу, із метою виховання інтересу до національної історії, поваги до минулого своєї держави, формування інтелектуальних умінь учнів під час роботи з джерелами історичної інформації з 05.02.24 по 09.02.24 року в Олександрівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів був проведений предметний тиждень  історії.  Вчителем історії, Пацкан М. І., було організовано низку заходів, у яких здобувачі освіти взяли активну участь.

  •  Учні 5 класу мали можливість випробувати свої знання з історії у часі, розв'язуючи хронологічні задачі та розмальовуючи елементи малюнків відповідними кольорами.            
  • Неабияку кмітливість проявили учні 6 класу, власноруч створивши навчальний лепбук "Історія - наставниця життя".    
  • Захопливий історичний фотоквест «Сторінками нашої історії» не залишив байдужими учнів сьомого класу. 
  •  Восьмикласники узагальнили свої знання з історії України під час проведення інтелектуального турніру «Козацька слава".
  • Учні 9-х та 11-х класів організували фотоквест «Подорож Україною в Національній валюті» та продемонстрували свої знання в історичній грі «Маска» (упізнай історичну особистість), мета яких популяризація унікальної історії рідної держави, виховання патріотизму, шанобливого ставлення до минулого українського народу.

    Проведення предметного тижня є ефективним засобом підвищення пізнавального інтересу до вивчення історії, стимулювання творчої активності учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора