A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Олександрівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень зарубіжної літератури у 2023/2024 н.р.

Дата: 18.02.2024 18:06
Кількість переглядів: 689

     Гасло тижня " Життя без  книги - хата без вікна". З метою ціннісного ставлення до літератури та книги в нашому закладі  з 12 по 16 лютого проходив тиждень зарубіжної літератури.  Він був пізнавальний та насичений. Впродовж тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало поглибити знання  здобувачів освіти про зарубіжних письменників,  викликати в них інтерес до  читання. 
    Протягом тижня учні мали можливість ближче доторкнутися до шедеврів зарубіжної літератури,  приймали участь у різних заходах  та конкурсах, демонстрували свої творчі здібності та ерудицію.  Творчість учнів 5 і 6 класів знайшла своє відображення у виставці малюнків за вивченими творами зарубіжної літератури . Ще 5 - класикам було цікаво розгадувати жартівливу вікторину "" Знавець  казки". Учні 6 - 9, 11  класів дізнались які вони казкові герої пройшовши тест вікторини " Який ти казковий персонаж?". Учні 7, 9 - А та 9 - Б класів до Дня святого  Валентина розгадували анаграми, чайнворди. Цікаво було учням 9-А класу під час проведення  гри " Розумники й розумниці". А учениці 11 класу весело і з цікавістю розгадувати  імена літературних персонажів у грі " Хто я?".
    П'ятиденна мандрівка під час тижня зарубіжної літератури дозволила здобувачам освіти поринути у світ прекрасного, поглибити свої знання, показати вміння працювати в команді,  проявити кмітливість, творчі здібності та ерудицію, переконатися, що  дійсно " Життя без книги- це хата без вікна ", яку провела вчителька зарубіжної літератури Марія ГАБОРЕЦЬ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора