A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Олександрівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Хустської міської ради Закарпатської області

Навчально-польові збори на базі закладу

Дата: 29.05.2022 18:08
Кількість переглядів: 53

     

    Щорічно, відповідно до програми предмета «Захист України», наприкінці навчального року з випускниками нашого закладу проводяться навчально-польові збори. Враховуючи те, що програма 3-денних навчально-польових зборів передбачає практичне виконання контрольних нормативів та у зв’язку із змішаним навчання,  з 24 травня по 26 травня 2022 року для учнів 11-х класів виконання практичної частини контрольних нормативів проведено на базі закладу та у вигляді тестів. Тестові завдання були розіслані учням у попередньо створені інтернет-групи, а опрацьовані тестові завдання і відповіді учні надсилали вчителю на його електронну адресу або інші платформи. Здобувачі освіти ґрунтовно відповіли на запитання по вогневій підготовці. Успішні відповіді – це складова проведення гурткової роботи військово – патріотичного спрямування, де одинадцятикласники мали змогу детально ознайомитись із питаннями не тільки вогневої, а й тактичної підготовки. Проте слід визнати, що деякі теоретичні твердження військової стратегії, тактики та практичних дій під час ведення сучасного бою були розкриті частково. 

    Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласника. Зважаючи на важливість популяризації Збройних Сил України та воєнного стану в Україні з 24 лютого 2022 року, який спричинила РФ зазіхнувши на цілісність нашої Батьківщини, виховання патріотично налаштованого молодого покоління, важко переоцінити важливість подібних заходів, у якому б форматі вони не були проведені, оскільки військово-патріотичне виховання передбачає формування любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України.   

  Домедична допомога-це невідкладні дії та організаційні заходи,спрямовані на врятування та збереження життя і здоров‘я людини у невідкладному стані.
На базі нашого закладу протягом трьох днів випускниками школи були проведені відповідні заходи з навчання домедичної допомоги.Отриманні знання-запорука здорового життя!

P.S. Три дні, цього тижня наші випускники поєднували навчання (навчально-польові збори) та допомагали виконувати замовлення наших захисників! Зранку і до вечора кипить робота, виготовляються маскувальні сітки на передову! Велике їм спасибі!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора