A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Олександрівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Хустської міської ради Закарпатської області

Тижні педагогічної майстерності

Дата: від до Скинути

Відкрита виховна година

Змістовно і цікаво пройшла відкрита виховна година в 3-А класі, яка була  присвячена святкуванню Дня Святого Миколая. Вчителька підготували цікаву програму, під час якої розповіла про традиції святкування цього дня, про Святого Миколая, підібрала новорічні загадки, масовки та веселі ігри. Школярі   розповідали вірші для Святого Миколая .    Захід  сприяв вихованню  в  учнів любові до ближнього, почуття доброти й милосердя,  розвитку творчих здібностей дітей, викликав бажання берегти свою національну культуру, здобувати знання із цілющого джерела народної мудрості пращурів.

19:32 20.12.2022

Вивчення системи роботи атестуючого вчителя

"Будьте уважні і у вас усе вийде" - під таким девізом 7 грудня вчителька 2 класу Сливка Валентина Василівна провела урок української мови на тему: "Зміна іменників за числами один - багато". За запрошенням адміністрації та педагогічних працівників Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів цей чудовий урок відвідала Ольга Ярославівна Бобер, головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради. Урок, Валентина Василівна, провела в доступній і цікавій формі, ознайомила другокласників зі зміною іменників за числами, використовуючи різноманітні види та форми роботи, зокрема такі: гра "Назви предмет", каліграфічна хвилинка, хвилинка орфоепії, розгадування загадок, змістовний аналіз малюнка, фізкультхвилинка, робота в групах, виконання вправи, словникова робота - усе те, чого вимагає Концепція НУШ для якісної організації освітнього процесу в умовах сьогодення.

18:52 12.12.2022

Тиждень педагогічної майстерності вчителів, що атестуються.

  Відповідно до плану роботи закладу освіти на 2022-2023 навчальний рік, з метою узагальнення матеріалів, спрямованих на всебічне, комплексне вивчення та оцінювання педагогічної діяльності, визначення рівня їх професійної компетентності, відпрацювання навичок готовності вчителів до впровадження в практику  інноваційних технологій  у закладі з  24.10 по  28.10.2022  року проведено тиждень  педагогічної майстерності вчителів, що атестуються. Учитель початкових класів Сливка В.В. провела відкритий урок у 2 класі, на тему " Як мандрує вода". Сливка В.В. сформувала в учнів знання про явище природи, властивості води. Урок був побудовано методично правильно, враховано вікові особливості дітей, емоційний стан. На підсумковому етапі уроку педагог використала метод рефлексії, похвалила їх за роботу на уроці.

15:41 30.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора